fbpx

spitalul-judetean-stare-profesoara.jpg

Profesoara de matematică a fost adusă săptămâna trecută la Spitalul Județean Ploiești în stare gravă, în șoc hemoragic, cu o plagă înjunghiată penetrantă în zona abdomenului. După intervenția chirurgicală care a avut loc în regim de urgență, starea pacientei este una bună, dar rămâne în continuare internată la unitatea medicală.

Profesoara de matematică a fost înjunghiată de un fost elev al Colegiului Spiru Haret chiar în incinta unității de învățământ, în fața cancelariei.

Citește și: Mărturisirea colegei profesoarei înjunghiată la Spiru Haret Ploiești: ”Încă îi aud ţipătul și îi simt mâna strângându-mă”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La acea dată, victima a fost transportată, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost supusă, în regim de urgență, unei intervenții chirurgicale.

La această oră, evoluția pacientei este bună, dar aceasta este în continuare internată la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Ploiești.

Reamintim faptul că agresorul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, fost elev al Colegiului Spiru Haret, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook