fbpx

spitalul-judetean-decese.jpg

În plină epidemie de gripă declarată la nivel național, numărul prahovenilor care au decedat la Spitalul Județean Ploiești, din cauza gripei, a ajuns la 12, iar pentru alte două decese se așteaptă rezultatele analizelor de la Institutul Național Cantacuzino.

Gripa face noi victime în rândul pacienților cu factori de risc și nevaccinați din Prahova. Astfel, de la începutul perioadei de supraveghere a infecțiilor acute ale căilor superioare respiratorii (IACRS) și gripei, la Spitalul Județean Ploiești au decedat 12 prahoveni pentru care există confirmare privind virusul gripal. Este vorba de pacienți cu factori de risc și nevaccinați, care au ajuns în stare gravă la unitatea medicală.

În cazul a altor două decese, care s-au înregistrat în data de 1 și 3 februarie, există suspiciunea existenței virusului gripal, motiv pentru care se așteaptă rezultatul analizelor de la București.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim faptul că la Spitalul Județean Ploiești, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu gripă au fost luate un set de măsuri.

Citește și: Vizitarea pacienților în Spitalul Județean, sistată pentru mai multe secții, din cauza gripei

Astfel, programul de vizitare pentru anumite a fost sistat, rudele bolnavilor având posibilitatea de a afla starea pacienților în intervalul 12.00 - 13.00.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg