fbpx

aglomeratie-dn1-valea-prahovei.jpg

Sfârșitul de weekend aduce o nouă aglomerație pe DN1 Ploiești - Brașov, între stațiunile Predeal și Bușteni. IPJ Prahova a anunțat că s-au format coloane de mașini în mișcare pe două tronsoane din DN1, pe Valea Prahovei.

Potrivit IPJ Prahova, duminică după-amiază (15.30), s-au format coloane de mașini pe DN1, km.128+500 m, pe raza localității Poiana Țapului. Aceeași situație este și pe DN1, între km.139-131, pe sensul de coborâre, la limita dintre județul Brașov  și localitatea Azuga.

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR a lansat un set de recomandări pentru conducătorii auto, unul dintre sfaturi fiind și acela de a alege pentru deplasare ruta DN1A, Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție sporită, să nu efectueze depășiri riscante, să respecte indicațiile poliţiștilor rutieri prezenți în teren pentru dirijare și să aibă în vedere că pentru evitarea aglomerației pot folosi ruta alternativă DN 1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploiești”, a precizat Centrul Infotrafic.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg