fbpx

ionut.jpg

Elevii cu rezultate deosebite, de la Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir“ din Breaza, au fost puși pe „panoul" de onoare al instituției. Un panou virtual, adaptat zilelor noastre. Astfel, pe site-ul instituției de învățământ, tinerii militari care s-au remarcat prin rezultatele la învățătură și/sau cele sportive sunt promovați și felicitați pentru reușitele lor.

Doi dintre elevii „cantemiriști“, cu grad de caporal, Raluca Caran şi Ionuţ Stanciu,au reușit să termine semestrul I, din clasa a X-a, cu media 10. Cei doi sunt colegi de clasă și sunt un model pentru colegii lor, remarcându-se încă de la admiterea în Colegiul Militar de la Breaza prin munca, ambiția și seriozitatea lor.

“Media 10.00 nu reprezintă o limită, căci mereu voi tinde către autodepăşire, către trepte mai înalte ale performanţei. Îndrumarea dascălilor, lucrul în echipă, implicarea în diverse proiecte mi-au demonstrat că prin studiu ne putem dezvolta, ne putem descoperi pe noi înşine, cât şi înclinaţiile spre diverse domenii. Chiar dacă îmi place să aflu informaţii din domenii cât mai vaste, ştiinţele exacte mă atrag în mod special, matematica fiind materia mea de suflet”, a spus Raluca, cea care a finalizat clasa a X-a cu media 10.00, pentru www.cantemircml.ro.

Un alt alev care s-a remarcat printr-o reușită dublă, atât la învățătură, cât și la sport, este plutonierul Ovidiu Burcea. Acesta are cele mai bune note din clasă, locul I la proba de ştafetă 4x200m şi locul al III–lea la 60 m plat într-o competiţie internaţională.

A fost distins cu medalii la concursuri judeţene şi naţionale atât la individual, cât şi alături de sportivii cantemirişti, încununarea efortului venind la nivel internaţional.

Pentru rezultatele deosebite obţinute a fost înaintat în gradul de elev plutonier major, de către locţiitorul comandantului, colonel dr. ing. Anghel-Dorinel Buciu.

Sursa foto: www.cantemircml.ro

Raluca Caran și Ionuț Stanciu

ionut.jpg

Ovidiu Burcea (stanga)

ovdiu.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg