fbpx

ionut.jpg

Elevii cu rezultate deosebite, de la Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir“ din Breaza, au fost puși pe „panoul" de onoare al instituției. Un panou virtual, adaptat zilelor noastre. Astfel, pe site-ul instituției de învățământ, tinerii militari care s-au remarcat prin rezultatele la învățătură și/sau cele sportive sunt promovați și felicitați pentru reușitele lor.

Doi dintre elevii „cantemiriști“, cu grad de caporal, Raluca Caran şi Ionuţ Stanciu,au reușit să termine semestrul I, din clasa a X-a, cu media 10. Cei doi sunt colegi de clasă și sunt un model pentru colegii lor, remarcându-se încă de la admiterea în Colegiul Militar de la Breaza prin munca, ambiția și seriozitatea lor.

“Media 10.00 nu reprezintă o limită, căci mereu voi tinde către autodepăşire, către trepte mai înalte ale performanţei. Îndrumarea dascălilor, lucrul în echipă, implicarea în diverse proiecte mi-au demonstrat că prin studiu ne putem dezvolta, ne putem descoperi pe noi înşine, cât şi înclinaţiile spre diverse domenii. Chiar dacă îmi place să aflu informaţii din domenii cât mai vaste, ştiinţele exacte mă atrag în mod special, matematica fiind materia mea de suflet”, a spus Raluca, cea care a finalizat clasa a X-a cu media 10.00, pentru www.cantemircml.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un alt alev care s-a remarcat printr-o reușită dublă, atât la învățătură, cât și la sport, este plutonierul Ovidiu Burcea. Acesta are cele mai bune note din clasă, locul I la proba de ştafetă 4x200m şi locul al III–lea la 60 m plat într-o competiţie internaţională.

A fost distins cu medalii la concursuri judeţene şi naţionale atât la individual, cât şi alături de sportivii cantemirişti, încununarea efortului venind la nivel internaţional.

Pentru rezultatele deosebite obţinute a fost înaintat în gradul de elev plutonier major, de către locţiitorul comandantului, colonel dr. ing. Anghel-Dorinel Buciu.

Sursa foto: www.cantemircml.ro

Raluca Caran și Ionuț Stanciu

ionut.jpg

Ovidiu Burcea (stanga)

ovdiu.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg