copii-turul-ciclist-1000x600.jpgReprezentanții Primăriei Brazi au supus dezbaterii publice proiectul prin care intenționează să înființeze o secție de ciclism în cadrul Clubului Sportiv din localitate. Propunerea a fost postată pe facebook-ul instituției, locul unde autoritățile locale așteaptă sugestiile cetățenilor.

Pe lângă mișcare într-un cadru organizat, inițiatorii proiectului susțin că acest sport le va dezvolta copiilor spiritul de echipă, pe cel concurențial, capacitatea de a lua decizii și a depăși problemele, cultivarea unui stil de viață sănătos etc.

Totodată, ciclismul este dorit ca o alternativă la mașinile care sunt o sursă importantă de poluare. Doar că, aici, inițiatorii proiectului au omis faptul că cei care utilizează sursele poluante de locomoție sunt părinții celor mici, iar, momentan, diminuarea noxelor printr-o astfel de măsură rămâne valabilă doar pe hârtie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Baza de la Brazi ar urma să aibă, pentru început, zece biciclete tehnice, antrenarea viitorilor campioni să fie făcută de personal calificat. Instruirea se va face pe grupe de vârste.

La activitățile din cadrul Clubului vor avea acces toți copiii din comună, inclusiv cei din medii defavorizate.

Autoritățile și-au impus ca până la finalul lui 2019, proiectul să fie pus în practică.

copii-turul-ciclist-1000x600.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg