fbpx

cazuri-gripa-vacanta.jpg

De la declararea epidemiei de gripă la nivel național, continuă să fie confirmate noi cazuri de gripă la nivelul unităților de învățământ din Ploiești. Noroc că preșcolarii și elevii au parte de o nouă vacanță.

În ciuda numeroaselor cazuri de gripă confirmate în unitățile de învățământ din Ploiești, cursurile școlare nu au fost suspendate în nicio școală sau grădiniță, pe motiv că nu au fost întrunite condițiile impuse de Ministerul Sănătății, în astfel de cazuri.

Vineri dimineață, conform ultimei raportări către Primăria Ploiești, au fost confirmate două noi cazuri de gripă la nivelul unei unități de învățământ din Ploiești. Este vorba despre doi preșcolari de la Grădinița cu program prelungit „Dumbrava minunată”, unul de la grupa mijlocie, iar altul de la grupa mare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Lista școlilor și grădinițelor din Prahova unde au fost raportate cazuri de gripă

Ieri, în schimb, erau confirmate alte patru cazuri de gripă, la nivelul a două grădinițe din municipiu, dar și la o școală generală, la un elev din clasa pregătitoare.

Citește și: Structura anului școlar 2018 - 2019. Calendarul vacanțelor

Din fericire pentru cei care au ca sarcină să efectueze raportări cu privire la cazurile noi de gripă, de astăzi, preșcolarii și elevii vor intra în vacanță, până pe data de 10 februarie, următoarea vacanță, cea de primăvară, fiind programată în perioada 20 aprilie - 5 mai.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg