fbpx

victime-explozie.jpg

Doi tineri au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești,  după ce joi noapte a avut loc explozia unei sobe într-o locuință din Boldești-Scăeni.

În urma exploziei, care nu a fost urmată de incendiu, doi tineri, în vârstă de 18, respectiv de 21 de ani, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Unul dintre tineri, în vârstă de 21 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, iar cea de a doua victimă prezenta arsuri de gradul I pe 4% la nivelul mâinilor. Cele două victime au rămas la spital pentru investigații suplimentare.

Explozia a avut loc joi noapte, în jurul orei 23.13. La locului, potrivit ISU Prahova, s-au deplasat trei ambulanțe și o autospecială cu apă și spumă, iar victimele au primit asistență medicală, iar ulterior au fost transportate la Spitalul Județean Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Viața Prahovei
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Încă un deces din cauza gripei în Prahova

Bilanț sumbru în Prahova. Numărul persoanelor decedate la Spitalul Județean Ploiești, pentru care există confirmată prezența virusului gripal, a ajuns la 29. Ultima victimă a gripei este o femeie în...