fbpx

decese-gripa.jpg

Numărul prahovenilor care au decedat din cauza gripei a ajuns la 10, după ce alți doi bărbați au decedat la Spitalul Județean Ploiești.

Ultimele victime ale gripei sunt doi bărbați, în vârstă de 45 de ani, respectiv 51 de ani. Cele două persoane decedate au prezentat la internare și afecțiuni coexistente, fiind confirmat și virusul gripal.

Decesele celor doi pacienți au survenit în data de 31 ianuarie și de 1 februarie. Astfel, numărul prahovenilor care au decedat din cauza virusului gripal a ajuns la 10.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vineri dimineață, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești erau internate alte 12 persoane. 11 dintre pacienți sunt intubați și se află în stare gravă.

Ministerul Sănătății a declarat epidemie la nivel național, fapt care a condus la luarea unor măsuri suplimentare pentru prevenirea îmbolnăvirilor de gripă la nivelul tuturor spitalelor din Prahova.

Citește și: Vizitarea pacienților în Spitalul Județean, sistată pentru mai multe secții, din cauza gripei

La Spitalul Județean Ploiești a fost sistat programul de vizită în mai multe secții considerate cu risc, pentru protejarea pacienților, iar pentru celelalte secții, programul a fost redus numai între orele 16.00 - 17.00, accesul realizându-se condiționat de alte reguli impuse de unitatea medicală.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg