fbpx

spitalul-judetean-ploiesti-vizite-gripa.jpg

Conducerea Spitalului Județean Ploiești a luat un nou set de măsuri ca urmare a declarării epidemiei de gripă la nivel național. Vizitarea pacienților internați în mai multe secții ale unității medicale a fost sistată.

Decizia de sistare a vizitelor efectuate pacienților din mai multe secții ale Spitalului Județean Ploiești a fost luată ca urmare a declarării epidemiei de gripă la nivel național.

„A fost sistată vizita la pacienții internați la Secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Ploiești, la Secția de Terapie Intensivă de la Boldescu, precum și la Secția de Boli Infecțioase, la Secția Cardiologie, la Secția de Chirurgie Plastică, precum și la Secția de Pneumologie de la Obor. Rudele pacienților pot afla detalii cu privire la pacienții internați la aceste secții în fiecare zi, în intervalul 12.00 - 13.00”, ne-a declarat dr. Florin Pușcariu, directorul medical al Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cazul celorlalți pacienți internați la unitatea medicală s-a decis ca programul de vizită să fie în intervalul 16.00 - 17.00.

„Pentru restul pacienților internați în Spitalul Județean Ploiești, programul de vizită este efectuat numai în intervalul 16.00 - 17.00, cu mențiunea că are acces un singur vizitator, timp de 10 minute. Totodată a fost stabilit un set de măsuri. Astfel, vizitatorii trebuie să poarte echipamentul de protecție, respectiv mască, pelerină și botoși, iar la intrarea și plecarea din secție, vizitatorii trebuie să-și dezinfecteze mâinile”, a precizat dr. Florin Pușcariu, directorul medical al Spitalului Județean Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg