fbpx

targul-mierii-campina.jpgAmatorii de miere, dar și de alte produse apicole vor avea de unde să aleagă. Între 22 și 24 februarie, la Câmpina se va desfășura o nouă ediție de Târgului Mierii. Participanții, într-un număr record, vor fi atât din țară, cât și din afară.

Peste 100 de expozanți din toată țara, cât și din țările vecine, cu produse apicole de calitate superioară și utilaje performante pentru o apicultura modernă, vor fi prezenți la Târgul Mierii de la Câmpina.

Evenimentul, ajuns la cea de-a XX-a ediție, se va organiza între 22 și 24 februarie la Casa Tineretului.

Curioșii vor putea degusta diverse sortimente, vor putea afla informații despre beneficiile mierii sau vor putea primi sfaturi pentru a se lansa într-o afacere în apicultură.

Foto:

targul-mierii-campina.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg