fbpx

burse copii.jpgCopiii cu merite deosebite la învățătură care studiază la una dintre școlile din comuna Brazi vor fi recompensați financiar cu burse cuprinse între 150 și 250 lei/lună. Totodată, un fond financiar lunar va fi acordat și elevilor care provin din familii cu o situație materială mai delicată.

Bursele pentru studiu vor fi acordate la 180 de elevi din Brazi. Cei care au media generala intre 8,50-9,00 primesc 150 lei/lună, cei cu media între 9,01-9,99 vor fi recompensați 200 lei/luna, iar elevii de nota 10 iau 250 lei/lună.

Consiliul Local Brazi a aprobat pe lângă aceste burse și pe cele sociale, de care vor beneficia 120 de copii. Cei care se încadrează la acest drept vor primi 100 lei/lună.

burse copii.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg