fbpx

burse copii.jpgCopiii cu merite deosebite la învățătură care studiază la una dintre școlile din comuna Brazi vor fi recompensați financiar cu burse cuprinse între 150 și 250 lei/lună. Totodată, un fond financiar lunar va fi acordat și elevilor care provin din familii cu o situație materială mai delicată.

Bursele pentru studiu vor fi acordate la 180 de elevi din Brazi. Cei care au media generala intre 8,50-9,00 primesc 150 lei/lună, cei cu media între 9,01-9,99 vor fi recompensați 200 lei/luna, iar elevii de nota 10 iau 250 lei/lună.

Consiliul Local Brazi a aprobat pe lângă aceste burse și pe cele sociale, de care vor beneficia 120 de copii. Cei care se încadrează la acest drept vor primi 100 lei/lună.

burse copii.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro