fbpx

maidanezi.jpgMai multe localități din Prahova fac front comun pentru înființarea unei asociații privind ocrotirea câinilor fără stăpân. Comuna Brazi este ultima care s-a alăturat asocerii cu orașul Urlați, comunele Valea Călugărească, Bucov, Berceni, Blejoi, Păulești, Râfov si Consiliul Județean Prahova.

Inițiativa înființării acestei asociații aparține CJ Prahova. Costurile vor fi suportate de CJ Prahova în proporție de 50%, iar restul de celelalte comunități locale asociate. Sediul acestei entități va fi la Valea Călugărească.

Pe lângă acțiunile de ridicare a maidanezilor din localitățile amintite, asociația va avea și rolul de desfășura acțiuni de sterilizare a câinilor din gospodăriile cetățenilor, principala sursă de înmulțire a patrupedelor fără stăpân.

Totodată, vor fi realizate și campanii de adopție a câinilor găsiți pe străzile localităților amintite.

maidanezi.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro