maidanezi.jpgMai multe localități din Prahova fac front comun pentru înființarea unei asociații privind ocrotirea câinilor fără stăpân. Comuna Brazi este ultima care s-a alăturat asocerii cu orașul Urlați, comunele Valea Călugărească, Bucov, Berceni, Blejoi, Păulești, Râfov si Consiliul Județean Prahova.

Inițiativa înființării acestei asociații aparține CJ Prahova. Costurile vor fi suportate de CJ Prahova în proporție de 50%, iar restul de celelalte comunități locale asociate. Sediul acestei entități va fi la Valea Călugărească.

Pe lângă acțiunile de ridicare a maidanezilor din localitățile amintite, asociația va avea și rolul de desfășura acțiuni de sterilizare a câinilor din gospodăriile cetățenilor, principala sursă de înmulțire a patrupedelor fără stăpân.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, vor fi realizate și campanii de adopție a câinilor găsiți pe străzile localităților amintite.

maidanezi.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg