fbpx

spitalul-judetean-ploiesti-profesoara.jpg

Profesoara de matematică de la Colegiul Spiru Haret a fost transportată, marți, cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, după ce a fost înjunghiată în abdomen de un fost elev al liceului.

În momentul în care a ajuns la unitatea medicală, profesoara, în vârstă de 43 de ani, era în soc hemoragic și a necesitat o intervenție chirurgicală în regim de urgență.

Citește și: Cum a decurs operația profesoarei de matematică înjunghiată de un fost elev în Colegiul Spiru Haret din Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După operație, pacienta a fost mutată pe Secția de Terapie Intensivă, unde a fost intubată, iar pentru mai multe ore a necesitat monitorizare permanentă.

Din fericire, starea profesoarei s-a îmbunătățit, aceasta fiind în prezent stabilă hemodinamic. Acesta este și motivul pentru care medicii au decis ca pacienta să fie transferată de la Terapie Intensivă pe Secția de Chirurgie a spitalului.

Potrivit ultimelor informații, profesoara va necesita 30 - 40 de zile de îngrijiri medicale, în cazul în care nu apar complicații.

Cât privește agresorul, pe numele tânărului în vârstă de 22 de ani, un fost elev al Colegiului Spiru Haret, Tribunalul Prahova a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg