fbpx

patinoar valea doftanei.jpgAmatorii sporturilor de iarnă au, începând de astăzi, un nou loc de agrement. La Valea Doftanei a fost inaugurat un patinoar artificial, deschis zilnic. Cei care n-au patinele proprii, le pot închiria de aici contracost.

Biletul de intrare la cel mai nou patinoar din Prahova este de 10 lei pentru toate categoriile de vârstă, iar închiriatul patinelor costă tot 10 lei/persoană.

Programul de funcționare este zilnic, de luni până joi între 10.00 – 21.30, iar de vineri până duminică între 10.00-23.30. Fiecare serie poate patina o oră și jumătate. Între serii sunt pauze de 30 de minute, necesare refacerii gheții.

Patinoarul este amenajat pe Stadionul de Fotbal – Podul Ristii.

Proiectul este realizat de Asociația Tinerilor din Valea Doftanei în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local de aici.

FOTO:

patinoar valea doftanei - Copy.jpg

program patinoar.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro