fbpx

condamnat-inchisoare-suspendare.jpg

Agresorul profesoarei de la Colegiul Spiru Haret din Ploiești nu este la prima faptă de violență. În 2016, Nițescu Mihai Alexandru, pe vremea când era în clasa a XII-a la același liceu, și-a amenințat un coleg cu un cuțit. La acea dată, agresorul a primit o condamnare la închisoare cu suspendare după ce victima și-a retras plângerea prealabilă.

Profesoara de matematică a fost înjunghiată marți după-amiază, la Colegiul Spiru Haret din Ploiești, de fostul elev al liceului.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, având în vedere că prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cât privește agresorul, acesta a ajuns în atenția oamenilor legii și în 2016, când era elev în clasa a XII-a tot la Colegiul Spiru Haret din Ploiești.

Citește și: Starea profesoarei care a fost înjunghiată la Colegiul Spiru Haret din Ploiești

La acea dată, tânărul a amenințat cu un cuțit un coleg, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal. În 2017, pe motiv că victima de la acea dată și-a retras plângerea prealabilă a încetat procesul penal împotriva lui Nițescu Mihai Alexandru, pentru infracțiunea de amenințare, acesta fiind condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare numai pentru port fără drept de obiecte periculoase (faptă din 12.10.2016), cu un termen de încercare de doi ani.

dosar-agresor.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg