fbpx

terapie-intensiva-spitalul-judetean-ploiesti.jpg

Profesoara de matematică de la Colegiul Spiru Haret a fost înjunghiată, marți, în incinta școlii, de un tânăr în vârstă de 22 de ani, fost elev al unității de învățământ, care a fost exmatriculat în urmă cu mai mulți ani. Victima, în vârstă de 43 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, unde a fost supusă, de urgență, unei intervenții chirurgicale.

Profesoara de matematică a fost diagnosticată cu o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului și era în șoc hemoragic în momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, motiv pentru care medicii au decis că se impune o intervenție chirurgicală în regim de urgență.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După intervenția chirurgicală, profesoara de matematică a fost mutată la Secția de Terapie Intensivă, unde este intubată și este stabilă hemodinamic.

Citește și: Profesoară înjunghiată la Colegiul Spiru Haret din Ploiești. UPDATE - victima este o profesoară de matematică, în vârstă de 43 de ani

Reamintim faptul că marți după - amiază, în timp ce se afla la școală, profesoara de matematică a fost înjunghiată de un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a fost elev al liceului, însă în urmă cu câțiva ani a fost exmatriculat. Tânărul nu este la prima faptă de violență.

În 2016, Nițescu Mihai Alexandru, elev în clasa a XII-a la acea dată, a amenințat un coleg cu un cuțit, în cauză fiind întocmit un dosar penal.

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg