fbpx

ploi-temperaturi-ridicate-prognoza-anm.jpg

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Prahova nu va fi ocolită de ploi, iar temperaturilor vor fi cu mult mai ridicate pentru această perioadă a anului.

Intervalul, spun meteorologii, debutează cu o încălzire ușoară, astfel încât până la sfârșitul lunii ianuarie, media valorilor maxime va fi de 5...8 grade.

„La începutul lunii februarie, pe 3 și 4 februarie, valorile maxime de temperatură ar putea fi chiar mai ridicate, media prognozată fiind de 10 grade, ceea ce ar caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru început de februarie”, a anunțat ANM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit meteorologilor, după acest episod cu temperaturi mult mai ridicate față de cele normale, va exista o răcire treptată, iar până la finalul primei decade din februarie se va ajunge la o medie a temperaturii maxime de 3...4 grade.

Prahova nu va fi ocolită nici de ploi. În intervalul 29 - 31 ianuarie, spun meteorologii, vor fi posibile și cantități de apă însemnate. „Probabilitatea pentru precipitații se va menține ridicată și în a doua săptămână de prognoză (4-10 februarie)”, a anunțat ANM.

La munte se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a intervalului. Probabilitatea pentru precipitații se va menține ridicată și în a doua săptămână de prognoză (4-10 februarie), a mai anunțat ANM.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg