fbpx

avarie-electrica-stalp-rupt.jpg
Avaria Electrica, generată de condițiile meteo nefavorabile, a afectat, în acest weekend, mii de abonați din Prahova. Luni, 39 de gospodării din județ nu erau alimentate cu energie electrică. În zonele afectate, ISU Prahova și SC Electrica au pus în funcțiune încă șapte generatoare de curent electric.

Mii de abonați au fost afectați în weekend ca urmare a avariei Electrica, după ce mai multe fire de curent electric sau stâlpi s-au rupt din cauza ploii înghețate, dar și a vântului puternic.

Luni, Prefectura Prahova a anunțat că până la repunerea în funcțiune a a rețelei, în zonele afectate vor ajunge șapte generatoare electrice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Ca urmare a dotării cu generatoare electrice, două de la ISU Prahova și alte cinci de la Electrica, s-a reușit furnizarea de electricitate pentru încă 800 de abonați în zonele afectate”, a declarat pentru Observatorulph.ro Mădălina Lupea, prefectul județului Prahova.

Totodată, potrivit Prefecturii Prahova, în acest moment, în tot județul mai sunt 39 de gospodării fără curent electric”, echipele Electrica fiind pe teren pentru remedierea situației.

Un caz aparte este pe DJ 100 C, pe tronsonul Sălciile - Fulga, unde 10 stâlpi de înaltă tensiune au fost doborâți de vântul puternic.

Prefectul județului, Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, directorul operațiuni regionale Electrica SA, Ilie Răduță, s-au deplasat în această dimineață în zonele afectate, unde au ajuns deja noii stâlpi de curent electric, care vor fi montați astăzi.

curent-electric.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg