fbpx

stalpi-rupti.jpg

Avaria Electrica apărută în Prahova, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, a afectat mai multe localități. De mai bine de trei zile, locuințele a mii de prahoveni nu sunt racordate la curent electric.

UPDATE: 21.00 - Potrivit Prefecturii Prahova, la această oră 94 de gospodării sunt fără curent electric. SDEE Muntenia Nord a anunțat că probleme sunt în continuare la Sălciile și Boldești-Grădiștea.

UPDATE - 19.50 - La această oră mai sunt 897 de gospodării fără curent electric în Prahova, în localitățile Sălciile, Boldești Grădiștea, Siliștea, Fulga de Jos și Podgoria, potrivit Prefecturii Prahova, care a anunțat că 12 echipaje se află pe teren pentru remedierea situației.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: Potrivit Societății de Distribuție a Energiei Electrica Muntenia Nord SA, la ora 14.00, „în județul Prahova erau nealimentate cu energie electrică localitățile Sălciile, Ciorani, Baba-Ana și Boldești-Grădiștea”. Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, prin Sucursala Ploiești, are în acest moment patru echipe pe teren care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Primele probleme legate de întreruperea de curent electric au apărut vineri seară, când Electrica a anunțat că nu sunt alimentate cu energie electrică localitățile Sălciile, Ciorani și Drăgănești.

Sâmbătă dimineață, pe lista localităților afectate au apărut Baba Ana și Boldești-Grădiștea, dar și Fulga, numărul abonaților afectați de avarie cifrându-se la peste 13.000.

Duminică dimineață, pe lista localităților afectate mai au apărut Siliștea, Fulga de Jos și Podgoria, existând în continuare probleme la Sălciile, Ciorani, Baba-Ana și la Boldești-Grădiștea.

Situația s-a complicat și mai mult pentru că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, duminică, pe DJ 100C Sălciile - Fulga, s-au mai rupt 10 stâlpi de curent electric.

Potrivit Prefecturii Prahova, la această oră mai sunt 1.695 abonați nealimentati în Ciorani, Sălciile, Baba Ana și Boldești Grădiștea, iar ca soluție provizorie ISU Prahova va asigura două generatoare la Sălciile, după ce sâmbătă a transportat un container de iluminat la Boldești - Grădiștea.

curent-electric-salciile.jpg

curent-electric-salciile.jpg

stalpi-rupti-curent-electric.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg