fbpx

electrica-avarie-meteo.jpg

Avaria Electrica a afectat mii de locuitori din Prahova, din cauza condițiilor meteo. ISU Prahova a anunțat că va asigura realimentarea temporară cu energie în localitatea Boldești Grădiștea cu ajutorul unui container de mare capacitate.

Update: 20.30 - Potrivit ultimelor informații, la această oră mai sunt nealimentate 30 de posturi de transformare, respectiv 3.200 de abonați, în localitățile Cioranii de Jos și Sălciile.

UPDATE - ora 18.00. În Prahova sunt în continuare nealimentate cu energie electrică localitățile Sălciile, Ciorani, Tătaru și Drăgănești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, containerul pentru iluminat asigură alimentarea cu energie electrică a 200 de gospodării din satul Boldești, comuna Boldești Grădiștea.

Sâmbătă, la ora 14.00, în județul Prahova erau nealimentate cu energie electrică localitățile Baba Ana, Sălciile, Ciorani, Pietricica,Tătaru,Olari, Gherghița și Drăgănești, potrivit Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, care are în acest moment 12 echipe pe teren care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Citește și: Mii de locuitori din Prahova au rămas fără curent electric. Lista localităților afectate

„Pentru asigurarea necesităților populației din zonele afectate, ISU Prahova asigura alimentarea in localitatea Boldesti Gradistea cu un container de mare capacitate generator de curent electric (de iluminat tip IV)”, a anunțat ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, generatorul are o capacitate de 450 kVA și permite aprovizionarea temporară a unor localități cu energie electrică în cazul în care rețeaua publică cedează din cauza vremii neprielnice .

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord a anunțat că avariile au fost generate de condițiile meteo severe. „Intervențiile sunt îngreunate din cauza poleiului care acoperă atât căile de acces cât și stâlpii liniilor electrice. Multe din avariile apărute ân rețele electrice sunt în zone greu accesibile (câmp, păduri unde terenul este înmuiat de cantitatea mare de apă din precipitațiile căzute în ultima perioadă)”, a precizat Electrica.

Foto: Sursă Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg