fbpx

muntele-rosu.jpg

La munte a nins abundent în ultimele zile, iar pe unele porțiuni stratul de zăpadă depășește un metru. La Cheia, ca de altfel și la Muntele Roșu, stratul de zăpadă depășește pe alocuri un metru.

Prahova se află sub cod galben de ninsori în zona de munte, unde a nins și zilele trecute. Potrivit ANM, „în zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor acumula cantități de 15...25 l/mp și izolat peste 35 l/mp. În zona înaltă stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 65…70 km/h, viscolind și troienind zăpada”.

De ninsori a avut parte și localitatea Cheia, din comuna Măneciu, unde s-a așternut un strat nou de zăpadă. Pe DC 22, drumul care face legătura cu platoul Muntele Roșu, peisajul de iarnă este de poveste. În anumite zone, stratul de zăpadă depășește un metru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorii auto ar fi bine însă să nu se aventureze pe acest traseu pentru că există riscul să rămână cu mașinile blocate în zăpadă.

Atenționarea meteorologilor de ninsori la munte este valabilă până sâmbătă, la ora 14.00

cheia-prahova.jpg

iarna-maneciu.jpg

cheia-maneciu.jpg

muntele-rosu.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg