fbpx

electrica-avarie-prahova.jpg

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv a chiciurei, lapoviței și a vântului puternic, au fost afectate parțial instalațiile electrice din mai multe localități prahovene. Mii de abonați au rămas fără curent electric, dar și fără apă potabilă, având în vedere că până la această oră nu au fost aduse generatoare puternice pentru a remedia, cel puțin parțial, situația.

UPDATE: 14.40 - La această oră peste 9.000 de abonați nu sunt alimentați cu energie electrică. ISU Prahova va pune la dispoziție un container tip IV de iluminat și un camion cu cârlig, pentru alimentarea consumatorilor din localitatea Boldești Grădiștea.

UPDATE: Potrivit Prefecturii Prahova la ora 13.00, peste 13.600 de abonați, din localitățile Sălciile, Ciorani, Boldești Grădiștea și Drăgănești, nu erau alimentați cu energie electrică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Avarie majoră Electrica în mai multe localități din Prahova. Soluție temporară pentru alimentarea unor zone cu energie electrică

„De două zile nu avem curent electric și, în lipsa energiei electrice, nu avem nici apă”, ne-a semnalat situația un locuitor din zona afectată de întreruperea de energie electrică.

Problemele au apărut după ce chiciura s-a depus pe liniile electrice, iar în momentul în care a bătut vântul s-au rupt cablurile electrice.

„În județul Prahova erau nealimentate cu energie electrică localitățile Baba Ana, Sălciile, Ciorani și Drăgănești”, se arată într-un comunicat de presă al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, care a anunțat sâmbătă că în acest moment 10 echipe sunt pe teren pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Potrivit informațiilor de ultimă oră, probleme sunt și în localitățile Fulga și Boldești - Grădiștea. Nefurnizarea de curent electric a venit la pachet și cu o altă problemă, respectiv lipsa apei potabile.

Sâmbătă, la ora 09.00 erau nealimentate cu energie electrică localitățile Jugureni, Lapoș, Sângeru, Călugăreni, Tătaru, Blejoi, Gherghița, Sălciile, Ciorani și Drăgănești.

Foto: sursă SDEE Muntenia Nord

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook