fbpx

ioana sursa foto stirimondene.fanatik.ro.jpg

Un alt destin...curmat dintr-o iluzie. Deși avea acasă un băiețel, Ioana Condea a plecat  în Germania, la doar 20 de ani. Visa la un viitor mai bun pentru copilul ei. Le-a spus părinților că se va angaja acolo într-un azil de bătrâni. În realitate, Ioana a ajuns pe stradă. A fost obligată să se prostitueze, chiar de către soțul prietenei care a convins-o să plece din țară.

La scurt timp după ce s-a mutat în Germania, Ioana a fost găsită inconștientă, într-o cameră de hotel. Era rănită la cap și avea arsuri pe corp. Fusese snopită în bătaie de soțul prietenei, proxenet. Nu și-a mai revenit niciodată. Deși a fost operată și a ieșit din comă, a mai putut mișca doar ochii. După 4 ani pe patul de spital, Ioana s-a stins. Ar fi murit pe 13 ianuarie, dar familia a fost anunțată abia astăzi (23 ianuarie).

Proxenetul, Robert Tănase, a fost condamnat la 8 ani de închisoare și își execută pedeapsa în Germania.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă nu va fi reapatriată, Ioana va fi îngropată la ''necunoscuți''. Părinții au nevoie de 5000 de euro să-i aducă trupul în țară.

Suma este însă mult prea mare pentru posibilitățile financiare ale familiei. În ajutorul părinților a sărit una dintre prietenele Ioanei, care a inițiat o mobilizare pe rețelele de socializare și speră să poată strânge suma necesară repatrierii.

''Haideți să arătăm că ținem și suntem alături de oamenii din comună. Trebuie să dăm o mână de ajutor familiei Grațiela Condea din satul Bobolia, ca să poată să își înmormânteze copilul creștinește! Trebuie strânsă suma de 5000 euro, pentru ca trupul Ioanei să fie adus în țară,'' este mesajul care apare pe pagina de Facebook a Primăriei Poiana Câmpina.

ioana sursa spynews.ro.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg