fbpx

operatii-pe-baza-de-programare-spitalul-judetean-ploiesti.jpg

După limitarea accesului vizitatorilor, la două dintre secțiile Spitalului Județean Ploiești, unitatea medicală a decis suspendarea intervențiilor chirurgicale care nu reprezintă o urgență. Măsura a fost luată pentru protejarea pacienților, în contextul apariției unui număr tot mai mare de persoane diagnosticate cu gripă.

Secția Terapie Intensivă de la Spitalul Județean este deja suprasolicitată, în contextul în care, numai în ultimele ore patru prahoveni, diagnosticați cu gripă și în stare gravă, au fost internați aici.

Citește și: Patru persoane, în stare gravă, din cauza gripei, la Spitalul Județean Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Operațiile efectuate pentru bolnavii cronici sunt programate. Se fac operații numai în cazurile de urgență. Vorbim de persoane care ajung la Spitalul Județean Ploiești în stare de comă ca urmare a unor accidente rutiere sau în cazul ulcerelor perforate sau a peritonitelor.

Pentru bolnavii cronici operațiile se fac pe bază de programare. Decizia a fost luată pentru protejarea pacienților, în contextul în care există o adresabilitate crescută la Secția de Terapie Intensivă din cauza cazurilor de gripă”, a declarat pentru Observatorulph.ro dr. Florin Pușcariu, directorul Spitalului Județean Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg