fbpx

Sinaia_noapte_a-1024x475.jpg
Cine-și dorește un loc de muncă în domeniul turismului, are șansa să-și îndeplinească dorința în cea mai elegantă stațiune de pe Valea Prahovei: Sinaia. Primăria de aici a scos la concurs un post de agent de turism – clasa I grad debutant în cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT). Selecția are loc în luna februarie.


Una dintre condițiile esențiale este ca persoanele interesate să aibă un curs de „agent de turism”, absolvit cu certificate de calificare profesională.

Printre principalele responsabilități pe care le presupune acest post, se numără și asigurarea serviciilor de informare pentru turiști, realizarea programelor de profil propuse vizitatorilor, participarea la activitățile și acțiunile de promovare turistică a stațiunii, menținerea relațiilor cu structurile de acest tip din Sinaia și din țară.

Totodată, trebuie să fie un bun comunicator, să fie o persoană dornică de a învăța și a se adapta la nou.
Perioada de depunere a dosarelor în vederea participării la concurs este 29.01-11.02.2019. Proba scrisă va fi pe 19 februarie, iar interviul pe 21 februarie.

Sinaia_noapte_a-1024x475.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro