Angajări la Sinaia! Turismul sinăian caută un agent care să-l promoveze

0
Sinaia_noapte_a-1024x475.jpg

Sinaia_noapte_a-1024x475.jpg
Cine-și dorește un loc de muncă în domeniul turismului, are șansa să-și îndeplinească dorința în cea mai elegantă stațiune de pe Valea Prahovei: Sinaia. Primăria de aici a scos la concurs un post de agent de turism – clasa I grad debutant în cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT). Selecția are loc în luna februarie.

Una dintre condițiile esențiale este ca persoanele interesate să aibă un curs de „agent de turism”, absolvit cu certificate de calificare profesională.

Printre principalele responsabilități pe care le presupune acest post, se numără și asigurarea serviciilor de informare pentru turiști, realizarea programelor de profil propuse vizitatorilor, participarea la activitățile și acțiunile de promovare turistică a stațiunii, menținerea relațiilor cu structurile de acest tip din Sinaia și din țară.

Totodată, trebuie să fie un bun comunicator, să fie o persoană dornică de a învăța și a se adapta la nou.
Perioada de depunere a dosarelor în vederea participării la concurs este 29.01-11.02.2019. Proba scrisă va fi pe 19 februarie, iar interviul pe 21 februarie.

Sinaia_noapte_a-1024x475.jpg

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău