fbpx

ninsori-anm-prahova.jpg

Prahova are parte de un nou val de ninsori, începând de marți dimineață, în special în zona de munte, unde se va depune un strat nou de zăpadă.

Informarea meteo este valabilă începând de marți, ora 05.00 până miercuri 23 ianuarie, ora 14.00. În acest interval, potrivit meteorologilor, „aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile sud-vestice. În Munții Banatului, în Carpații Meridionali, nordul și vestul Olteniei, sudul Banatului, precum și în nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent”. 

Pe durata informării meteo, „vântul se va intensifica în zonele montane, la început mai ales în Munții Banatului, apoi îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali și va avea, în general, viteze de 65...80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând diminuarea vizibilității”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Începând din noaptea de marți spre miercuri (22/23 ianuarie) și în cursul zilei de miercuri (23 ianuarie), în regiunile vestice, sudice și sud-estice vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului, a mai anunțat ANM..

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg