fbpx

trafic-sinaia.jpg

Anul 2019 aduce noi reglementări cu privire la taxele speciale din Sinaia. Astfel, cei care sparg carosabilul sunt obligați la plata unei taxe speciale duble față de anul trecut, iar taxa pentru eliberarea acordului privind tranzitarea orașului de către operatorii de transport a crescut de la 200 la 1.500 de lei.

Consiliul Local Sinaia a găsit o soluție pentru descurajarea celor care intervin asupra carosabilului. Din 2019, taxa pentru spargerea domeniul public crește de la 20 lei la 40 lei/ mp/ zi. Pentru suprafețe mai mari de 50 de mp taxa crește de la 10 lei de 20 lei/ mp/zi.

Tot din 2019, la Sinaia, se introduce taxa pentru pentru eliberarea permisului de liberă trecere autovehicule cu G.M.A >35t. Cuantum taxei este stabilit la 1.000 lei pe zi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acestea nu sunt singurele reglementări care au intrat în vigoare în acest an la Sinaia. Astfel, taxa pentru eliberarea acordului privind tranzitarea orașului de către operatorii de transport care efectuează servicii regulate de transport în trafic județean, interjudețean sau internațional a crescut de la 200 de lei la 1.500 de lei.

Totodată, tot la capitolul taxe speciale, aleșii locali au propus ca taxa pentru acordare autorizațiilor de transport de către autoritatea de autorizare pentru serviciile de transport public local (transport de persoane efectuat cu autobuze, microbuze, pe cablu, de mărfuri în regim contractual, cu vehicule speciale destinate serviciilor funerare, alte servicii de transport public local, definite conform legii ) să crească de la 400 de lei la 1.000 de lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg