fbpx

aglomeratie-dn1-comarnic-busteni-ceata-autostrada.jpg

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, duminică, pe A3 Bucureşti – Ploieşti, dar și pe DN1, potrivit Centrului Infotrafic.

Sfârșitul de weekend revine cu noi probleme în trafic. Duminică, la ora 12.30, se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre munte, pe DN 1 Ploieşti – Braşov, potrivit Centrului Infotrafic.

La această oră, s-a format coloană pe raza localităţii Comarnic( km 128-133) și între Poiana Țapului și Bușteni. „Valori ridicate de trafic sunt și pe tronsonul Potigrafu - Comarnic (în ambele sensuri)”, a anunțat Centrul Infotrafic, care recomandă conducătorii auto să sporească atenția la volan, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru dirijarea circulației și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Traficul este îngreunat și pe Autostrada A3 București - Ploiești, din cauza ceții care a redus vizibilitatea sub 100 de metri. „Pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte şi să nu bruscheze comenzile mașinii”, a anunțat Centrul Infotrafic.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg