fbpx

apa-potabila-bucov-prahova.jpg

Primăria Bucov a găsit rețeta de succes pentru a livra populației servicii de apă și de canalizare la preț foarte mic. Comparativ cu prețul practicat de alte societăți, locuitorii din Bucov plătesc numai 1,90 de lei/mc de apă fără TVA.

În timp ce tarifele pentru apă și canalizare au ajuns la un prag destul de ridicat, Primăria Bucov se pare că a găsit soluția cea mai bună pentru ca locuitorii comunei să nu suporte costuri substanțiale pentru acest serviciu. 

„Prețul pentru apa potabilă și pentru canalizare, aprobat prin hotărâre de Consiliu Local, ajunge undeva la 4,37 de lei cu TVA. Asta pentru că apa este furnizată de către societatea înființată de Consiliul Local. Este vorba de Societatea Apă și Canalizare Bucov, al cărui acționar unic este Consiliul Local Bucov”, a explicat Ion Savu, primarul comunei Bucov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, aprobate anul trecut, tariful pentru apa potabilă este de 1,90 lei/mc fără TVA, iar pentru canalizare 1,45 lei/mc fără TVA.

Tarife apă și canalizare la Bucov

apa-canalizare-bucov.jpg

Comparativ cu societatea Hidro Prahova, care livrează apă și servicii de canalizare în mai multe localități din județ, fiind de altfel cel mai mare operator care furnizează astfel de servicii din județ, tarifele practicate la Bucov sunt la jumătate.

Sursă: site - Hidro Prahova

hidro-prahova.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg