concert-colegiul-carmen-sylva-ploiesti.jpg

Poveștile de succes pot începe chiar la școală. Acest lucru este dovedit din plin la Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești. Nouă elevi ai colegiului vor susține, joi, în colaborare cu Filarmonica Paul Constantinescu, un nou concert simfonic. 

Ploieștenii sunt invitați la un nou concert simfonic sub bagheta dirijorului Ovidiu Bălan. De data aceasta, soliști sunt mai mulți elevi ai Colegiului de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești.

Alexandru Chirică (pian), Bianca Vlad (canto), Daria Petre (flaut), Alexandru Belu, Bianca Drăgoi, Ricardo Șarpe, Ana-Maria Vasile, Carlo Gheorghe și Andreea Pandelescu (vioară) vor susține, în colaborare cu Filarmonica Paul Constantinescu un concert simfonic de excepție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În program vor fi lucrări de Ludwig van Beethoven, Giuseppe Verdi, Benjamin Godard, Felix Mendelssohn - Bartholdy, Henryk Wieniawski, Aram Haciaturian, Edouard Lalo și Pablo de Sarasate.

„Concertul simfonic are loc în parteneriat cu Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești și a devenit deja o tradiție. Nouă elevi de la Colegiului de Artă „Carmen Sylva” vor urca pe scena filarmonicii, joi, 17 ianuarie, începând cu ora 19.00, și vor concerta sub bagheta dirijorului Ovidiu Bălan”, ne-a declarat Rodica Rădulescu, directorul Colegiului de Artă Carmen Sylva din Ploiești

foto cu caracter ilustrativ/ sursa - Colegiul de Artă Carmen Sylva Ploiești

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg