fbpx

microbuz-scolar-pleasa.jpg

Chiar dacă vacanța de iarnă s-a terminat încă de săptămâna trecută, zeci de copii din Colonia Pleașa nu pot ajunge la școală după ce microbuzul școlar s-a defectat. 

Situația a apărut încă de luni, când microbuzul școlar s-a stricat. „Copiii nu pot merge la școală. Stau acasă de luni, pentru că microbuzul școlii s-a stricat”, ne-a semnalat la redacție problema un părinte.

Contactat telefonic, primarul comunei Bucov, Ion Savu, a confirmat situația, precizând faptul că a fost găsită o soluție, până la repararea microbuzului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Microbuzul școlar transporta 90 de copii din Colonia Pleașa la Școala cu clasele I - VIII din Pleașa. Am încercat repararea microbuzului, însă după înlocuirea piesei defecte au apărut alte probleme. Ca soluție, am propus ca, de mâine, copiii să fie transportați cu microbuzul școlar care efectuează cursele de la Chițorani la Bucov. Sperăm ca până vineri sau sâmbătă microbuzul școlar de la Pleașa să fie reparat”, a declarat Ion Savu, primarul comunei Bucov.

În cazul în care nu pot fi rezolvate problemele tehnice la microbuzul școlar de la Pleașa, primarul comunei Bucov, Ion Savu, nu exclude posibilitatea închirierii unui alt mijloc de transport care să aibă licență pentru efectuarea unor astfel de curse.

Edilul comunei Bucov susține că a transmis o solicitare și către Inspectoratul Școlar Județean Prahova, pentru achiziționarea a două microbuze școlare, care să aibă o capacitate, fiecare, de 28 de locuri. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg