fbpx

terapie-intensiva-acces-pacienti.jpg

Decizie de ultimă oră la Spitalul Județean Ploiești! Din cauza numărului mare de infecții respiratorii, conducerea unității medicale a interzis accesul vizitatorilor la bolnavii internați la Terapie Intensivă și la Secția de Boli Infecțioase.

Măsura a fost luată de conducerea Spitalului Județean Ploiești pentru protejarea pacienților internați la cele două secții care aparțin de unitatea medicală, în contextul apariției unui număr mare de infecții respiratorii acute. 

Citește și: Sute de copii au ajuns la Spitalul de Pediatrie Ploiești cu viroze și pneumonii. Avertismentul medicilor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu este vorba despre carantină. A fost interzis accesul vizitatorilor la Terapie Intensivă și la Secția Boli Infecțioase. Pacienții de la Terapie Intensivă, dar și cei de la Secția Boli Infecțioase au imunitatea mai scăzută și prin urmare există riscul mai mare de îmbolnăvire, a explicat Florin Pușcariu, directorul medical al Spitalului Județean Ploiești. 

Rudele pacienților internați la Terapie Intensivă și la Secția de Boli Infecțioase vor primi detalii cu privire la starea persoanelor bolnave de două ori pe zi, a mai anunțat conducerea Spitalului Județean Ploiești, precizând că o primă informare se va realiza până la ora 12.00, iar a doua în perioada în care era stabilit programul de vizită, respectiv în intervalul 16.00 - 17.00.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg