fbpx

fracturi-entorse-gheata-spitalul-judetean-ploiesti.jpg

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești a fost luată cu asalt de prahovenii care au suferit, în ultimele zile, diverse entorse și fracturi, la mâini și picioare, după ce au căzut pe gheață.

Temperaturile scăzute și ninsoarea din ultimele zile au transformat străzile din mai multe localități din Prahova în veritabile patinoare.

Zeci de persoane s-au prezentat în ultimele zile la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, din cauza entorselor și fracturilor suferite după ce au căzut pe gheață.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În această dimineață, în intervalul orar 07.00 - 11.00, 13 persoane s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, cu entorse și fracturi. Un număr mult mai mare de prezentări, în același interval orar, au fost înregistrate ieri, când la Unitatea de Primiri Urgențe s-au prezentat 25 de persoane cu entorse și fracturi”, a precizat dr. Violeta Tănase, din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În Prahova, în zona de munte, este în vigoare cu cod galben de ninsori și vânt, valabil până miercuri, 16 ianuarie, ora 20,00.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg