fbpx

utilaj-deszapezire.jpg

Mai multe primării prahovene din mediul rural s-au dotat în ultima vreme cu utilaje pentru deszăpezire pentru a scăpa de costurile plătite pentru astfel de operațiuni. Utilajele au fost achiziționate cu fonduri europene, în baza unor grupuri de acțiune locală (GAL). Este cazul și Primăriei Starchiojd, unde, ieri, a sosit utilajul care va realiza deszăpezirea în comună.

Iarna și-a făcut simțită prezența și în localitatea Starchiojd, comuna prahoveană situată la limita cu județul Buzău. Pentru prima dată în acest an, administrația locală a reușit deszăpezirea drumurilor din localitate cu utilajul achiziționat cu fonduri europene.

Citește și: Exemplu de deszăpezire în Prahova. Primăria Măgurele s-a dotat cu utilaje performante - FOTO, VIDEO

Este vorba despre un tractor cu lamă pentru deszăpezire și sărăriță.

„Utilajul a ajuns ieri în localitate și deja s-a intervenit pe toate drumurile și ulițele din localitate. Utilajul a fost achiziționat cu fonduri europene, prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) Valea Buzăului”, a precizat Almed Gârbea, primarul comunei Starchiojd. 

Valoarea utilajului care a ajuns la Starchiojd este de 40.738 Euro fără TVA. Din Grupul de Acțiunea Locală Valea Buzăului fac parte localitățile Cislău, Calvini, Cătina, Gura Teghil, Viperești, Pănătău, Colți, Pătârnagele, Siriu, Lapoș, Starchiojd și Chiojdu. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

IT&C
  • Miercuri, 20 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Cât va costa Samsung Galaxy S10+

Astăzi va avea loc prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy S10  şi a modelelor sale derivate, dar deja știm destule detalii importante despre cele trei dispozitive. Preţul acestor dispozitive este...