spitalul-judetean-ploiesti-victime.jpg

Accidentul rutier s-a produs duminică după-amiază, pe DN1D, pe raza localității Albești - Paleologu, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

În urma impactului, patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Citește și: Două accidente s-au produs simultan la Albești, pe DN1D. Pompierii intervin cu autospeciala pentru victime multiple

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre victime a fost și o fetiță în vârstă de 11 luni. Copila a fost transportată inițial la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial, iar ulterior a fost transferată la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

O a doua victimă este o tânără în vârstă de 25 de ani, diagnosticată cu traumatism toracic, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești și ulterior transferată la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești.

O a treia victimă, un tânăr în vârstă de 29 de ani, diagnosticat cu fractură la un picior, a rămas internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, Secția Ortopedie.

Cea de a patra victimă, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a refuzat internarea.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.