hipotermie.jpg

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Cosmina de Jos, a ajuns, vineri după-amiază, la Spitalul Județean Ploiești, cu diagnosticul de hipotermie severă.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Ajuns la fața locului, echipajul medical a constatat că bărbatul prezintă hipotermie severă.

Citește și: Primul deces înregistrat din cauza gerului, în Prahova. Victima este un bărbat în vârstă de 47 de ani

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima gerului a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgență Ploiești. Din fericire, evoluția pacientului este favorabilă, potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean Ploiești. Bărbatul a rămas internat la Spitalul Județean Ploiești, la Secția Boli Interne.

Un caz care s-a sfârșit tragic a avut loc, duminică seară, în localitatea Valea Voievozilor din județul Dâmbovița. O persoană a sunat la 112 și a anunțat decesul unui bărbat în vârstă de 61 de ani, care locuia singur. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, iar potrivit primelor date cauza decesului ar fi chiar hipotermia. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.