fbpx

hipotermie.jpg

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Cosmina de Jos, a ajuns, vineri după-amiază, la Spitalul Județean Ploiești, cu diagnosticul de hipotermie severă.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Ajuns la fața locului, echipajul medical a constatat că bărbatul prezintă hipotermie severă.

Citește și: Primul deces înregistrat din cauza gerului, în Prahova. Victima este un bărbat în vârstă de 47 de ani

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima gerului a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgență Ploiești. Din fericire, evoluția pacientului este favorabilă, potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean Ploiești. Bărbatul a rămas internat la Spitalul Județean Ploiești, la Secția Boli Interne.

Un caz care s-a sfârșit tragic a avut loc, duminică seară, în localitatea Valea Voievozilor din județul Dâmbovița. O persoană a sunat la 112 și a anunțat decesul unui bărbat în vârstă de 61 de ani, care locuia singur. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, iar potrivit primelor date cauza decesului ar fi chiar hipotermia. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg