incendiu-ploiesti-strada-dobrogei-ISU-Prahova.jpg

Pompierii militari sunt în alertă duminică noapte, după ce focul a cuprins trei locuințe situate într-o casă, pe strada Dobrogei, din Ploiești. Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă pe o suprafață de 120 mp.

UPDATE: 22.56 - Incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Prahova.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat incendiul. La fața locului, potrivit ISU Prahova, s-au deplasat șapte autospeciale de lucru cu apă și spumă și grupa operativă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Incendiul se manifestă la 3 locuințe, pe o suprafață de 120 mp”, a anunțat ISU Prahova. Din fericire,nu sunt persoane rănite.

După stingerea și localizarea incendiului, pompierii militari vor stabili care este cauza izbucnirii focului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoţii au provocat o explozie, pentru a fura banii de la o sucursală dintr-un centru comercial. O explozie a fost provocată, în noaptea de duminică spre...

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la incendiul din Ploiești - FOTO

Incendiul a izbucnit duminică noapte, la trei locuințe situate într-o casă de pe strada Dobrogei din Ploiești. UPDATE: 22.56 - Incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Prahova. A fost panică pe strada...