fbpx

WhatsApp Image 2019-01-13 at 17.53.54(1).jpeg

Gest inedit făcut de un copil, în vârstă de numai patru anișori. De ziua lui, Lucas Jantea, din Câmpina, a avut o dorință cu totul atipică în privința cadourilor. Acesta le-a solicitat tuturor prietenilor săi ca din banii pe care aceștia i-ar fi dat pentru surprizele de ziua lui să cumpere hrană pentru cățeii și pisicile abandonate care se află la Asociația „Arca lui Norocel“, din Câmpina.

Mesajul l-a transmis printr-o filmare postată de mama lui pe pagina de facebook, iar prietenii s-au conformat. Astfel, pe 12 ianuarie, ziua în care și-a sărbătorit aniversarea, Lucas și părinții lui au dus animalelor de la „Arca lui Norocel“ vreo zece saci de bobițe și peste treizeci de conserve pentru câini plus hrană pentru pisicile aflate în adăpostul amintit.

Cea care i-a făcut propunerea a fost mama sa care s-a bucurat de receptivitatea copilului său, dar și de consecvența în privința deciziei luate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Ne-am dorit un altfel de cadou. L-am întrebat dacă ar fi de acord ca, în loc de jucării, prietenii lui să ofere hrană cățelușilor pe care el îi iubește foarte mult, iar, spre surprinderea mea, propunerea a fost imediat acceptată. Deși l-am întrebat ce jucărie vrea să-i luăm, singura opțiune a rămas «papa pentru cățeluși»“, ne-a mărturisit Ramona Jantea.

Asociația „Arca lui Norocel“ este o entitate non-profit, are ca scop îngrijirea animalelor abandonate și găzduiește, în prezent, aproape 50 de câini și pisici.

Sursa foto și video: facebook Ramona Jantea

WhatsApp Image 2019-01-13 at 17.53.54(1).jpeg

WhatsApp Image 2019-01-13 at 17.53.54.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg