barbat-dt-disparut-politie-apel.jpg

Polițiștii din Starchiojd au fost sesizați despre faptul că Bărbuceanu Constantin, în vârstă de 48 de ani, din localitate, a plecat voluntar de la locul de muncă, situat în punctul Gura Tisei din comună, unde era și cazat.

Bărbatul are înălțimea de 1, 60 - 1, 62, greutate 63 - 65 kg, ochi căprui, păr șaten. „Ultima dată când a fost văzut era îmbrăcat cu o geacă din fâș de culoare închisă, pantaloni din material textil de culoare închisă, fes de culoare albastră cu o dungă de culoare albă și cizme de cauciuc de culoare verde”, a anunțat IPJ Prahova.

„Persoanele care pot oferi informații despre bărbatul în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul Poliției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

barbat-disparut.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.