fbpx

femeie-decedata-ploiesti-centura-est.jpg

Incidentul a avut loc ieri după-amiază, trupul neînsuflețit al femeii fiind descoperit într-un șanț, în imediata apropiere a Centurii de Est a Ploieștiului. 

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 13.00. Cel care a sunat la 112 a fost un polițist aflat în timpul liber, care își desfășoară activitatea la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova. Acesta și-a anunțat imediat colegii, iar la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță

Anchetatorii ajunși la fața locului au constat că într-un șanț, aflat în apropierea Centurii de Est, pe sensul Ploiești - Berceni, se afla trupul neînsuflețit al unei femei. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Lângă cadavru, care nu prezenta urme de violență, anchetatorii au observat că se afla și un rucsac cu obiecte personale ale femeii, inclusiv cu bani, dar și cu documente de identitate. 

Polițiștii au putut stabili, astfel, faptul că este vorba despre o femeie în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Ploiești, care a fost dată dispăută, miercuri noapte, de către concubinul acesteia, care, la acea dată, nu a fost de acord cu mediatizarea cazului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul, în cauză fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg