femeie-decedata-ploiesti-centura-est.jpg

Incidentul a avut loc ieri după-amiază, trupul neînsuflețit al femeii fiind descoperit într-un șanț, în imediata apropiere a Centurii de Est a Ploieștiului. 

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 13.00. Cel care a sunat la 112 a fost un polițist aflat în timpul liber, care își desfășoară activitatea la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova. Acesta și-a anunțat imediat colegii, iar la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță

Anchetatorii ajunși la fața locului au constat că într-un șanț, aflat în apropierea Centurii de Est, pe sensul Ploiești - Berceni, se afla trupul neînsuflețit al unei femei. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Lângă cadavru, care nu prezenta urme de violență, anchetatorii au observat că se afla și un rucsac cu obiecte personale ale femeii, inclusiv cu bani, dar și cu documente de identitate. 

Polițiștii au putut stabili, astfel, faptul că este vorba despre o femeie în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Ploiești, care a fost dată dispăută, miercuri noapte, de către concubinul acesteia, care, la acea dată, nu a fost de acord cu mediatizarea cazului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul, în cauză fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...