fbpx

fetita-arsuri-prahova.jpg

Grijă mare, părinți! O clipă de neatenție se poate solda cu evenimente nedorite. Așa s-a întâmplat în cazul a două fetițe din Prahova, care, ieri, au fost transportate de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, după ce au suferit diverse arsuri.

Primul caz a fost semnalat joi, în jurul orei 08.40, în Ploiești. O fetiță în vârstă de 14 luni, din Ploiești, a suferit arsuri cu lichid fierbinte, de gradul I și II, pe o suprafață de 30% - 40% din corp. Ajunși la fața locului, medicii de la Serviciul de Ambulanță au constatat că minora prezintă arsuri, de gradul I și II, pe 30 - 40% din suprafața corpului, motiv pentru care copila a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Cum arsurile erau pe o suprafață mai mare a corpului, fetița a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Un al doilea incident s-a înregistrat joi seară, la ora 19.00. De data aceasta, medicii de la Serviciul de Ambulanță au fost solicitați să intervină pentru acordarea de asistență medicală unei fetițe în vârstă de 3 ani, care prezenta arsuri de gradul II, pe 5% din suprafața corpului. Minora a fost transportată inițial la Spitalul de Pediatrie Ploiești și, ulterior, a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg