ger-ploiesti-prahova.jpg

După valul de ninsori care s-a abătut în Prahova, meteorologii au emis mai nou o atenționare de ger. La Ploiești, avertizarea întră în vigoare vineri noapte și este valabilă pînă duminică dimineață.

Dacă la munte, mai ales la altitudini de peste 1800 de metri, din cauza ninsorilor recente există risc mare de avalanșă, la Ploiești nu este exclus ca, din cauza temperaturilor scăzute, înregistrate în special pe timpul nopții, să apară fenomentul de polei.

Citește și: Zeci de prahoveni au ajuns la spital după ce au alunecat pe gheață

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am primit o atenționare de ger valabilă în Ploiești, până duminică dimineață. În această perioadă, în special pe timpul nopții, potrivit ANM, se vor înregistra temperaturi cuprinse între - 7 ... - 12 grade Celsius. Având în vedere atenționarea, au fost dispuse măsuri de combatere a poleiului”, a precizat Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...