deces-hipotermie-severa-barbat-spitalul-judetean-ploiesti.jpg

Victima, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Berceni, a fost adus cu o ambulanță miercuri seară la Spitalul Județean Ploiești, acesta fiind diagnosticat cu hipotermie severă.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova au fost solicitați să intervină miercuri seară, în jurul orei 21.20, pentru a acorda asistență medicală unui bărbat în vârstă de 47 de ani.

Citește și: O nouă victimă a gerului în Prahova. Un bărbat diagnosticat cu hipotermie severă a ajuns la Spitalul Județean Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost diagnosticat cu hipotermie severă. Din păcate, în cursul zilei de joi bărbatul a decedat.

Medicii atrag atenția populației să evite expunerea prelungită la frig. Primele semne ale hipotermiei se manifestă prin senzația de frig, dar și prin momente de confuzie și epuizare, iar treptat se poate instala starea de inconștiență. În cazurile severe poate surveni decesul.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...