ninsoare-valea-prahovei.jpg

DC 134, drumul din Sinaia către Cota 1400, a fost închis temporar, joi noapte, începând cu ora 23.00, potrivit IPJ Prahova. Pe Valea Prahovei ninge abundent.

Meteorologii au emis joi o nouă informare meteorologică de ninsori, precipitații mixte, intensificări de vânt și polei, atenționare valabilă, până vineri, la ora 12.00, și în Prahova. 

Joi noapte, începând cu ora 23.00, din cauza ninsorii, DC 134 a fost închis temporar circulației. IPJ Prahova a anunțat că ninge abundent pe Valea Prahovei și că utilajele acționează pentru deszăpezire. la această oră, a precizat sursa citată, valorile de trafic sunt reduse.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Ninge în Ploiești. Avertizare de vreme rea în Prahova până vineri, la ora 12.00 - FOTO

Tot joi seară a început să ningă și în Ploiești, dar și în alte zone din județ, în special la munte. La această oră, ninge și la Vârful Omu, unde, potrivit ANM, mercurul în termometre a coborât la - 8,8 grade Celsius.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.