ninsoare-ploiesti.jpg

Informarea meteo de ninsori, precipitații mixte, intensificări de vânt și polei, valabilă și în Prahova, a intrat în vigoare joi, la ora 16.00. La această oră (20.30) ninge în Ploiești, dar și în mai multe zone din Prahova, în special la munte.

UPDATE: 22.10 - Ninge abundent în zona Cheia, pe DN1A. Carosabilul este acoperit cu un strat de zăpadă frământată de 1-2 cm, potrivit IPJ Prahova. Pe DN1 nu sunt probleme de trafic.

Potrivit ANM, aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde treptat sudul, estul și centrul țării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meteorologii au anunțat că până vineri, la ora 12.00, „vor fi perioade cu ninsori, în general moderate cantitativ, ce vor depune strat nou de zăpadă, local mai consistent”.

La Ploiești, joi seară, lapovița s-a transformat rapid în ninsoare. La această oră ninge și la munte. Meteorologii au anunțat că vremea rea va continua și mâine, când se vor înregistra precipitații mixte care vor favoriza formarea poleiului.

Totodată, spun meteorologii, „vor fi intensificări temporare ale vântului în estul teritoriului și în zona montană înaltă, cu rafale în medie de 50...60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada”.

20190110_200940.jpg

20190110_200916.jpg

20190110_200939.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.