spitalul-de-obstetrică-ginecologie-ploiesti.jpg

Veste bună pentru cei care doresc să aibă un loc de muncă la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești. Unitatea medicală scoate la concurs mai multe funcții contractuale.

Pe lista posturilor vacante scoase la concurs figurează un post de șef Birou Resurse - Umane, un post de îngrijitor curățenie în cadrul Blocului Operator I și patru posturi de infirmieră debutantă în cadrul Secției Obstetrică Ginecologie I.

La concurs au mai fost scoase funcțiile vacante contractuale de asistent medical debutant în cadrul Secţiei Obstetrică Ginecologie I (un post), de asistent medical în cadrul în cadrul Secției Obstetrică Ginecologie I (un post), precum și un de asistent medical principal în cadrul Secției Obstetrică Ginecologie I (un post).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot la Maternitatea Ploiești este scos la concurs un post de asistent medical principal în cadrul Secției ATI-UTS.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2019. ora 16.00. Pe data de 28 ianuarie 2019. ora 13.00. este programată proba scrisă (pentru posturile de: șef Birou Resurse-limane, infirmiere debutante, îngrijitor curățenie). Tot pe data de 28 ianuarie 2019, dar la ora 10.00, este programată proba scrisă, pentru posturile de asistent medical debutant, asistent medical, asistent medical principal).

În data de 04 februarie 2019, ora 13.00, va avea loc proba interviu pentru postul de șef Birou Resurse-Umane. Tot la aceeași dată este programată proba practică pentru posturile de îngrijitor și infirmieri. Tot pe 04 februarie, dar la ora 10.00, va avea loc proba interviu pentru posturile de asistent medical debutant, asistent medical și asistent medical principal.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.