fbpx

spitalul-de-obstetrică-ginecologie-ploiesti.jpg

Veste bună pentru cei care doresc să aibă un loc de muncă la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești. Unitatea medicală scoate la concurs mai multe funcții contractuale.

Pe lista posturilor vacante scoase la concurs figurează un post de șef Birou Resurse - Umane, un post de îngrijitor curățenie în cadrul Blocului Operator I și patru posturi de infirmieră debutantă în cadrul Secției Obstetrică Ginecologie I.

La concurs au mai fost scoase funcțiile vacante contractuale de asistent medical debutant în cadrul Secţiei Obstetrică Ginecologie I (un post), de asistent medical în cadrul în cadrul Secției Obstetrică Ginecologie I (un post), precum și un de asistent medical principal în cadrul Secției Obstetrică Ginecologie I (un post).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot la Maternitatea Ploiești este scos la concurs un post de asistent medical principal în cadrul Secției ATI-UTS.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2019. ora 16.00. Pe data de 28 ianuarie 2019. ora 13.00. este programată proba scrisă (pentru posturile de: șef Birou Resurse-limane, infirmiere debutante, îngrijitor curățenie). Tot pe data de 28 ianuarie 2019, dar la ora 10.00, este programată proba scrisă, pentru posturile de asistent medical debutant, asistent medical, asistent medical principal).

În data de 04 februarie 2019, ora 13.00, va avea loc proba interviu pentru postul de șef Birou Resurse-Umane. Tot la aceeași dată este programată proba practică pentru posturile de îngrijitor și infirmieri. Tot pe 04 februarie, dar la ora 10.00, va avea loc proba interviu pentru posturile de asistent medical debutant, asistent medical și asistent medical principal.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg