ninsori-drumuri-nationale-prahova.jpg

Informarea meteo de ninsori, precipitații mixte, intensificări de vânt și polei a intrat în vigoare în noaptea de miercuri spre joi, iar primele efecte ale fenomenelor meteo deja au apărut. Pe mai multe drumuri la nivel național, inclusiv în Prahova, se circulă în condiții de iarnă.

La această oră, potrivit ANM, ninge în mai multe județe, inclusiv în Prahova, în special în zona de munte. Centrul Infotrafic a dat publicității lista drumurilor cu zăpadă, la nivel național. 

Potrivit sursei citate, traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă pe trei drumuri naționale din Prahova. Este vorba despre DN 1B km 10+165-47 (Albesti, unde pe carosabil este zăpadă frământata de 0-1 cm), DN 1D km 0-24 (Albesti - partial zăpadă frământată 0-1 cm) și DN 1A km 107-160 (Valea Popii/Ph - Cheia - zăpadă frământată 0-2 cm).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La nivel național, figurează mai multe drumuri naționale din Ilfov, Ialomița, Buzău, Dolj, Gorj, Argeș și Covasna.

Informarea meteo de ninsori, precipitații mixte, intensificări de vânt și polei este valabilă până vineri, la ora 12.00.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.