spitalul-judetean-ploiesti-tanara.jpg

Tânăra în vârstă de 17 ani a picat aseară din autobuzul 2, cu tot cu geamul mașinii. Adolescenta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost operată de urgență.

Potrivit IPJ Prahova, în urma primelor cercetări s-a stabilit că tânăra se afla pe scaunul din dreapta spate al autobuzului. La un moment dat s-a dezechilibrat, s-ar fi atins de un geam lateral al autobuzului, moment în care geamul s-ar fi desprins, iar tânăra a căzut din autobuz pe partea carosabilă.

Citește și: Polițiștii au stabilit cum a ajuns o tânără din Ploiești să pice dintr-un autobuz al TCE cu tot cu geam

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Adolescenta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost operată în cursul nopții, având în vedere că în urma impactului cu solul a suferit un traumatism cranio-cerebal.

Citește și: Cum s-a produs accidentul în urma căruia o tânără a căzut dintr-un autobuz prin geam. Reacția TCE Ploiești

Potrivit unor surse medicale, la această oră (09.40) adolescenta este internată pe secția de Terapie Intensivă, la acest moment fiind intubată, echilibrată din punct de vedere respirator și conștientă. 

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.