informare-meteo.jpg

Meteorologii au emis miercuri o informare meteo de ninsori, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte și polei, avertizare valabilă până pe 11 ianuarie, ore 12.00.

După o perioadă cu temperaturi extrem de scăzute, inclusiv în Prahova, în special în zona de munte, vremea ne rezervă o nouă surpriză.

Citește și: Comandament de deszăpezire, convocat la Ploiești. Sunt așteptate ninsori și temperaturi scăzute

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meteorologii au emis miercuri o informare meteo care va intra în vigoare în această noapte, de la ora 22.00, și va fi valabilă până vineri, 11 ianuarie 2019, ora 12.00.

Potrivit ANM, „în intervalul menționat, vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova”.

În Dobrogea, sudul și estul Munteniei, precum și în sud-estul Moldovei, spun meteorologii, „vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp. Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului și la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55...65 km/h, pe crestele montane și în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită”.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.