fbpx

informare-meteo.jpg

Meteorologii au emis miercuri o informare meteo de ninsori, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte și polei, avertizare valabilă până pe 11 ianuarie, ore 12.00.

După o perioadă cu temperaturi extrem de scăzute, inclusiv în Prahova, în special în zona de munte, vremea ne rezervă o nouă surpriză.

Citește și: Comandament de deszăpezire, convocat la Ploiești. Sunt așteptate ninsori și temperaturi scăzute

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meteorologii au emis miercuri o informare meteo care va intra în vigoare în această noapte, de la ora 22.00, și va fi valabilă până vineri, 11 ianuarie 2019, ora 12.00.

Potrivit ANM, „în intervalul menționat, vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova”.

În Dobrogea, sudul și estul Munteniei, precum și în sud-estul Moldovei, spun meteorologii, „vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp. Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului și la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55...65 km/h, pe crestele montane și în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg