vaccinare-caini.jpg

Campania de vaccinare antirabică a câinilor și pisicilor se desfășoară până în luna februarie. În Prahova, oficial, sunt aproximativ 105.000 de câini și de pisici cu stăpân.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Prahova anunță continuarea campaniei de vaccinare antirabică a câinilor și pisicilor din gospodării. Acțiunea a fost demarată în luna noiembrie 2018 și va continua până la finele lunii februarie 2019.

„Campania este gratuită și include atât manopera, cât și contravaloarea vaccinului antirabic. Precizăm faptul că dacă până acum efectuarea vaccinului antirabic era condiționată de existența microcipului. Ca urmare a unei decizii a CCR, acum această operațiune, care este gratuită și obligatorie, poate fi efectuată numai în baza carnetului animalului”, a precizat Mihai Terecoasă, directorul DSVSA Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Oficial, la nivelul gospodăriilor din Prahova, sunt peste 87.300 de câini și aproximativ 17.500 de pisici cu stăpâni.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.